Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése,forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása

CONSTRUMA 2019

Construma 2019

A korábbi évekhez hasonlóan idén is részt vettünk a Construmán. Az idei évben egy igazi trendi újdonsággal is előrukkoltunk és további meglepetésekkel is készültünk látogatóink számára.

Standunk virtuálisan is bejárható az alábbi hivatkozásra kattintva! 3D virtuális séta


Bejárati ajtó választékunkat egy olyan újabb remekművel bővítettük, amely a legújabb építészeti irányzatoknak megfelelően a modern stílus valamennyi jegyét magán viseli. Igazi nagyágyú azok számára, akik ezen stílus elkötelezett hívei. A fa természetes szépsége és a modern, letisztult design egyesül ebben az új bejárati ajtóban, hogy egy csodálatos egységet alkotva otthonunk első látásra magával ragadó ékessége legyen.A Construma kiállítás élő bejelentkezése során bemutattuk standunk érdekességeit, valamint trendekről és aktualitásokról beszélgettünk!
Video megtekintése


Az idei Construmára akciókkal is készültünk! Weboldalunkat is megújítottuk és kialakítottunk ezen belül egy tudástár részt, ahol a nyílászárókkal kapcsolatos valamennyi kérdésre megtalálhatják olvasóink a válaszokat. Hasznos tanácsokat, ötleteket, szakmai támogatást kívánunk ügyfeleink részére nyújtani, hogy ezáltal is megkönnyítsük számukra a nyílászárók világában való eligazodást.