Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése,forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása

Másnak ablak,
nekünk szenvedély!

Otthonába visszük
a természetet!

Az életre szóló
megoldások szakértője!

Magunkról

Cégünk 1993-óta foglalkozik nyílászáró gyártással. A kezdetben néhány 100 m2-es vállalkozás mára a hazai nyílászáró piac meghatározó és elismert szereplőjévé nőtte ki magát. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már több ezer m2-en folyik a gyártás. Tovább

Miért érdemes minket választani?

Több mint 20 éves gyártási tapasztalat

A faiparban elérhető legmodernebb technológiával készítjük nyílászáróinkat, amivel kimagasló pontosságot és megbízható, állandó minőséget tudunk vásárlóinknak nyújtani.

Legjobb minőségű alapanyagok

Kizárólag minősített, megújuló erdőgazdálkodásból származó alapanyagokat használunk. Bevált beszállítók bevált termékeit használjunk annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú termékeket tudjuk nyújtani.

Kiemelkedő ügyfélkezelés

Számunkra rendkívül fontos az ügyfelek igényeinek megismerése és megértése. A ügyfeleinkkel való folyamatos kommunikáció és szaktanácsadás  garantálja, hogy az igényeiknek legmegfelelőbb megoldás kerüljön kivitelezésre.

Nagy gyakorlat különleges feladatokban

A nyílászárók helyszínre szállítása sértetlen állapotban és azok kiemelkedő gondossággal való beépítése   ugyanúgy a munkák részét képezik. Még a nem mindennapi helyszínek sem tartanak minket vissza, mert nyitottak vagyunk a kihívásokra és szeretünk azoknak megfelelni.

Construma 2019

Idén is ott voltunk a Construmán! Újdonságokkal és meglepetésekkel vártuk látogatóinkat!
Tovább

TV riport cégünkről

Rövid riport és bemutató cégünkről, amely 2017 decemberében került adásra.
Tovább

Megjelentünk a Veranda magazinban

Büszkék vagyunk rá, hogy nyílászáróink a legnevesebb lakberendezési lapokban is megjelennek egy - egy megvalósult remekmű kapcsán. 
Tovább

Referenciák

Merítsen inspirációkat referenciánk közül!

Nyílászáróink között egyaránt megtalálhatóak a legmodernebb házakhoz is remekül illeszkedő megoldások, de a klasszikus építészeti stílus kedvelőinek is széles termékpalettával állunk a rendelkezésükre.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!